عوارض مصرف شیشه و راهکار هایی برای ترک این ماده مخدر

عوارض مصرف شیشه مطلبی است که قصد داریم امروز در سایت کلینیک ترک اعتیاد پارسیان بن با شما عزیزان در میان بگذاریم تا اگر خدیا ناکرده درگیر دام اعتیاد به این مخدر مخرب و خطرناک شده اید با مطالعه این مطلب انگیزه گرفته و به صورت علمی با این معضل رو به رو شوید و شاید جرقه کوچکی باشد تا بتوانید راحت تر خود و یا عزیزی که در دام اعتیاد به مخدر شیشه افتاده رها کنید.

تقویت اعتماد به نفس ، و عزت نفس و اراده قوی بهترین راهکار برای ترک اعتیاد شیشه و یا هر مخدری است ، فردی که اعتماد به نفس پایینی دارد یا نمی توانند با خلاء های روحی خود به خوبی روبه رو شود به راحتی در دام اعتیاد خواهد افتاد .نداشتن عزت نفس و اعتماد به نفس باعث میشود به هر چیزی پناه ببرد تا به صورت موقت کمی آرامش یابد ، یک راهکار خوب که ما میتوانیم به شما رائه دهیم تا بتوانید برای ترک اعتیاد انگیزه بگیرید ایجاد یک هدف است ، در کنار هدفمند بودن مراجعه به مشاور تا بتوانید دلایل دقیق پناه بردن به مخدر را دریافته و به شما کمک کنند تا مشکلات خود را برطرف کنین و با روند ساده تری اعتیاد خود را ترک کنید.

در مسیر ترک اعتیاد باید حتما صبور باشید دوره های های کوتاه مدت ترک اعتیاد خیلی موثر نبوده و ممکن است منجر به بازگشت فرد به مصرف مواد شود بنا بر این باید دوره ترک اعتیاد به صورت کامل برگزار شود تا این اطمینان حاصل شود که فرد مجد به سمت مصرف مواد باز نخواهد گشت

 

ترک شیشه

اعتیاد به شیشه

یکی از مواد اعتیادآوری که این روزها درباره‌اش صحبت می‌شود، شیشه است. شیشه یک ماده محرک و از خانواده آمفتامین‌هاست که متاسفانه مصرف آن بین برخی جوانان مشاهده می‌شود.
ناآگاهی از پدیده اعتیاد و ماهیت دقیق این بیماری باعث باورهای اشتباه می شود. این باور که مصرف تفریحی مواد اعتیادآور نیست، یکی از آنهاست. بسیاری از افرادی که دچار اعتیاد شده اند، با همین فکر شروع کرده اند که مصرف گاه و بیگاه و تفریحی مواد، اعتیادآور نیست.

همه افراد در اولین مصرف گمان می کنند که این آخرین مصرف آنها خواهد بود، اما پژوهش های مختلف در عوارض مصرف شیشه نشان داده  مصرف شیشه باعث تحریک قسمت لذت در مغز می شود و چنان اثری از خود به جا می گذارد که فرد را به ادامه مصرف وادار می کند. بنابراین مصرف کنندگان تفننی مواد فقط یک قدم تا اعتیاد فاصله دارند.

بعضی از مردم اعتقاد دارند که در دوره جوانی فرد مجاز است رفتارهای مختلفی را تجربه کند، از جمله مصرف مواد را. این عده ممکن است به مصرف تفریحی و گاه و بیگاه مواد بپردازند اما حقیقت این است که این افراد دید بسیار ساده انگارانه ای نسبت به مواد دارند و این نگاه مانع توجه به حقایق خطرناک مربوط به مصرف مواد می شود.

عوارض مصرف شیشه

رانندگی بی دقت و پرسرعت پس از مصرف شیشه یکی از رفتارهای خطرناک است که احتمال تصادفات سنگین را افزایش می دهد. از دیگر عوارض مصرف شیشه، رفتارهای جنسی پرخطر است که احتمال ابتلا به ایدز را افزایش می دهد. پس می توان گفت هر چیزی ارزش یک بار تجربه کردن را ندارد.

بر اثر تصور غلطی که در مورد عوارض  شیشه وجود دارد خیلی افراد بر این باورند که شیشه یک ماده صرفا شادی آور است، بدون آن که اعتیاد ایجاد کند.برخی جوانان برای به دست آوردن شادی و هیجان در مهمانی ها و جمع های دوستانه و کسب هیجان به مصرف شیشه اقدام می کنند با این تصور که مصرف تفننی عیبی ندارد و مصرف شیشه عوارضی ایجاد نمی کند؛ اما این خیالی است کاملا باطل.
مصرف شیشه ممکن است باعث شادی و هیجان کاذب شود، اما این شادی زودگذر است و ادامه مصرف شیشه، توهم، بی خوابی یا اختلال شدید در خواب و بی اشتهایی شدید برای ساعت ها و حتی روزها ایجاد می کند.

حالا سوال این است که آیا غیر از مصرف شیشه تفریح سالمی وجود ندارد؟ و شادی بسیار اندک و گذرایی که پس از مصرف شیشه به فرد دست می دهد ارزش توهم و عوارض بعدی را دارد؟


توجه به این نکته ضروری است که هیچ کس به طور ناگهانی معتاد نمی شود، بلکه ابتدا در مهمانی ها و جمع های دوستانه به اصرار دیگران و با مصرف گهگاه از سر کنجکاوی یا برای تفریح یا لذت جنسی بیشتر یا برای خلاصی از اصرارهای همسالان یا برای آن که خود را نزد همسالان جنس مخالف، بزرگ و باتجربه نشان دهند، شروع می شود و کم کم به طور خزنده و بی آن که فرد خبردار شود، فاصله مصرف هایش کمتر می شود و از مصرف کننده تفریحی به مصرف کننده دائم یعنی معتاد تبدیل می شود.

کلینیک ترک اعتیاد پارسیان بن تاسیس شده تا به تمام کسانی که دوست دارند سلامت روحی خود را دوباره به دست آورند و خود را از اعتیاد به مواد مخدر رها کنند کمک کند اگر شما یک مصرف کننده هستید و قصد دارید خود را از زنجیر اعتیاد آزاد کنید با شماره های زیر تماس گرفته و با اراده قوی به آرامش خود کمک کنین

دریافت نوبت از دکتر علی بابایی


0913-590-0200

038-3372-1133

‫0/5 ‫(0 نظر)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *